in

Chord Happy Asmara – Amung Siji, Lagu Asyik dari Miliknya Happy Asmara

Happy Asmara adalah Pedangdut yang memiliki nama lengkap Heppy Rismanda Hendranata merupakan penyanyi yang lahir di Kota Kediri, Jawa Timur. Happy Rismanda Hendranata yang lebih akrab disapa dengan nama Happy Asmara merupakan pedangdut muda yang kini masih berusia 21 tahun yang lahir pada 10 Juli 1999. Berikut Chord Happy Asmara – Amung Siji, Lagu Asyik dari Miliknya Happy Asmara

Chord Happy Asmara – Amung Siji, Lagu Asyik dari Miliknya Happy Asmara

Chord Happy Asmara – Amung Siji, Lagu Asyik dari Miliknya Happy Asmara

Capo di fret 5
Intro : Am ~ G ~ F ~ E ~
Am ~ G ~ F ~ E ~
Am
Sayang ~
G
Sejatine takonono
F
Sak jerone atimu
E
Opo karep dadi pengenmu ~
Am
Tresno iki
G
Kabeh amung kanggo sliramu
F
Ra ono sing liane
Am
Kabeh mung kanggo kowe ~

Reff:

Dm
Amung siji
Am
Yen aku nyawang padange bulan
E
Sing ning duwure padange jagat
Am A
Amung siji sing keno tak sawang
Dm
Tresnomu koyo murupe lintang
C
Seng saben wengi terus tak sawang
E Am
Ning ngendi saiki dunungmu sayang ~

Song : Dm ~ Am ~ F E Am ~
Am
Sayang ~
G
Sejatine takonono
F
Sak jerone atimu
E
Opo karep dadi pengenmu ~
Am
Tresno iki
G
Kabeh amung kanggo sliramu
F
Ra ono sing liane
Am
Kabeh mung kanggo kowe ~

Reff:

Dm
Amung siji
Am
Yen aku nyawang padange bulan
E
Sing ning duwure padange jagat
Am A
Amung siji sing keno tak sawang
Dm
Tresnomu koyo murupe lintang
C
Seng saben wengi terus tak sawang
E Am
Ning ngendi saiki dunungmu sayang ~

Song : G ~ Am ~ G ~ C ~
Dm ~ Am ~ F E Am ~#

Am
Sayang ~
G
Sejatine takonono
F
Sak jerone atimu
E
Opo karep dadi pengenmu ~
Am
Tresno iki
G
Kabeh amung kanggo sliramu
F
Ra ono sing liane
Am
Kabeh mung kanggo kowe ~

Halaman: 1 2

Cord Aku Tenang, Penganku Siji, Nyanding Kowe selawase – Happy Asmara

Happy Asmara - Cord Sepine Wengi

Happy Asmara – Cord Sepine Wengi, Hit Terbaik dari Pedangdut asal Kediri