in

Happy Asmara – Cord Sepine Wengi, Hit Terbaik dari Pedangdut asal Kediri

Happy Asmara - Cord Sepine Wengi
Happy Asmara - Cord Sepine Wengi

Lagu Sepine Wengi adalah lagu yang dinyanyikan oleh Happy Asmara. Pedangdut ini yang memiliki nama lengkap Heppy Rismanda Hendranata merupakan penyanyi yang lahir di Kota Kediri, Jawa Timur. Happy Rismanda Hendranata yang lebih akrab disapa dengan nama Happy Asmara merupakan pedangdut muda yang kini masih berusia 21 tahun yang lahir pada 10 Juli 1999.

Cord Sepine Wengi
Cord Sepine Wengi

Happy Asmara – Cord Sepine Wengi

Intro : F C Dm G C

C Em
Cobo sawangen langit bengi iki
F G C
Kemerlip lintang nambahi kangene ati
C Em
Opo ra kelingan naliko pacaran
F G
Kowe nate janji ra bakal mbok blenjani

Reff :
F
Nanging saiki
C
Kowe ono ngendi
Dm G
Tekamu tanpo semayan
C C7
Lungomu tanpo pamitan
F
Neng kene aku ngenteni
C
Sliramu karo ndedungo
Dm G
Mugo awakmu neng kono
C C7
Biso bahagio
F
Aku ra bakal dolanan
C
Seng jenenge tresno iki
Dm
Yen ujunge bakalan aku
C
Nandang loro ati

Song : F C Dm G C F C Dm G C

C Em
Opo ra kelingan naliko pacaran
F G
Kowe nate janji ra bakal mbok blenjani

Reff :
F
Nanging saiki
C
Kowe ono ngendi
Dm G
Tekamu tanpo semayan
C C7
Lungomu tanpo pamitan
F
Neng kene aku ngenteni
C
Sliramu karo ndedungo
Dm G
Mugo awakmu neng kono
C C7
Biso bahagio
F
Aku ra bakal dolanan
C
Seng jenenge tresno iki
Dm
Yen ujunge bakalan aku
C
Nandang loro ati
F
Nanging saiki
C
Kowe ono ngendi
Dm G
Tekamu tanpo semayan
C C7
Lungomu tanpo pamitan
F
Neng kene aku ngenteni
C
Sliramu karo ndedungo
Dm G
Mugo awakmu neng kono
C C7
Biso bahagio
F
Aku ra bakal dolanan
C
Seng jenenge tresno iki
Dm
Yen ujunge bakalan aku
C
Nandang loro ati

Chord Happy Asmara – Amung Siji, Lagu Asyik dari Miliknya Happy Asmara

Cord Asmoro Liwat – Happy Asmara, Liriknya: Asmoro liwat tekone gur sesaat